Cliëntverhalen

Wow, wat een mooi compliment van vader

Deze mail kregen wij in onze mailbox van een vader die heel tevreden is over de hulp van onze collega Rinske in een complexe scheidingssituatie. We vinden hem zo mooi dat we hem delen met trots!

Goedemiddag,

Hierbij een kleine shout-out naar jullie bij het JGT over Rinske. Ik wil haar even in de positieve zin onder de aandacht brengen.

Ze heeft ons de afgelopen jaren perfect bijgestaan in zware en complexe tijden. Onze gezinssituatie was sowieso voor onze scheiding al op zijn minst bijzonder te noemen en ontwikkelde na de scheiding tot een zeer complexe situatie. Rinkse heeft tijdens die gehele periode een prima stukje werk neergezet. Eén opmerking wel … Heb tijdens de scheidingsperiode wel het gevoel gehad dat ze één specifieke kant koos …. namelijk die kant van de kinderen 😊! Hahaha … ik zou niet anders willen. Kan mij levendig indenken dat dit moeilijk is geweest, maar ze deed het perfect.

Objectief, goedlachs en de focus op oplossingen! Respect voor haar inzet en organisatie vermogen. We hebben écht heel veel gehad aan haar inzet. Het is natuurlijk een samenloop geweest van inzet, ervaring en geloof in de toekomst van iedereen die betrokken was bij de kids, maar de input van Rinske is hierbij de leidende factor geweest. Dikke vette duim voor haar en dat mag weleens gezegd worden.

Als ik haar leidinggevende zou zijn, dan zou ik haar eens goed in het zonnetje zetten!

Vriendelijke groet en succes,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *